Essentials

These are the essentials that I rely on for just about everything.

The essential oils from dōTERRA helps us to live in harmony with the earth and within our bodies,

by bringing nature into our homes. For more information in English and Italian; click the link.
 

Velkommen

Er du klar til å begynne med å ta bedre vare på deg selv? 

 

Som yogalærer er jeg veldig klar over sammenhengen mellom kropp og sinn, og jeg er over gjennomsnittet opptatt av hva jeg smører på og putter i kroppen min. Jeg har i flere år eksprimentert med eteriske oljer for å hjelpe meg med selv med ulike utfordringer. Jeg brukte tideligere oljer på yogatimene mine, men det å implementere eteriske oljer i hverdagen er rett og slett det mest effektive og potente verktøyet jeg har prøvd. Jeg har opparbeidet meg mye kunnskap på området og ønsker å dele av min erfaring og inspirere deg til å ta bedre vare på deg selv.

Du fortjener nemlig det aller beste!

Yoga og meditasjon er verktøy for å øke egen bevissthet, men eteriske oljer er fortsatt ikke så godt kjent. Enda de kanskje kan være mer effektive for de som ikke har tid til å studere ulike teknikker. De er også et fantastisk supplement til disse praksisene. Eteriske oljer er naturlige komponenter som raskt påvirker kroppen ved innhalering (les mer under) og gjennom huden ved topisk bruk, utblandet med en baseolje.

Oljene har blant annet hjulpet meg med alt fra bedre søvn og fordøyelse, til å roe engstelige følelser, lindre muskelsmerter og til å få mer overskudd og rett og slett bli en enda gladere utgave av meg selv.

 Oljene er av sertifisert terapeutisk grad og virker på et dypt plan.

Ja, man må oppleve det for å tro, men det er rett og slett plantemedisin på flaske.

 Gjennom å investere i en den så kalte norske familiepakken pakken fra dōTERRA - ga jeg meg selv den beste starten på en ny reise i en verden med de beste eteriske oljene.

 

Join the On Point Oil Tribe
Emotional healing. Empowerment. Sisterhood.

dōTERRA betyr gaver fra jorden på latin. De ikke selger sine produkter på en hylle i en butikk, men du kjøper et medlemskap (gratis ved bestilling av pakker) og at du selv kan bestille via nettsiden, som i en nettbutikk.

Som medlem kan du handle produkter til 25% rabbatt, obs; det er ingen kjøpeplikt!

Det å bruke eteriske oljer er et effektivt og enkel måte å bruke naturmedisin på, men det kommer så klart med en del forhåndsregler. Jeg vil lære deg trygg og sikker bruk. 

Så om du er klar til å ta bedre vare på deg selv og er villig til å lære mer om hvordan eteriske oljer kan hjelpe deg i hverdagen, ja da guider jeg deg inn i denne magiske verden og du får også tilgang til en high vibe facebook gruppe der vi i et felleskap deler erfaringer og kunnskap.

Noe av det beste med å velge TERRA er at du blir med i en tribe med likesinnede som alle ønsker å vokse og hjelpe hverandre. Du får også tilgang til en onlineportal med flere opplæringsvideoer dersom du ønsker det.

Når du kjøper du dine oljer igjennom meg sender jeg deg en velkomst epost med all info,

linker med mere for å starte din oljereise på den beste måten.

Link til å melde deg inn via meg finner du her, med step-by-step guide.

Ønsker du mer informasjon, eller trenger hjelp ta kontakt iselinmork@gmail.com

It is our natural state to be a radiant being of light.

A natural lifestyle with essentail oils

Armonia-Essentials.com

©2019 by Iselin Mork.